Selecteer een pagina

Gitaarles op maat

Met enthousiasme, passie en een persoonlijke aanpak

Gitaarschool Dordrecht is de lespraktijk van Gert-Jan Stehouwer. Tijdens zijn studie aan het Rotterdams Conservatorium, waar hij in 2014 afstudeerde, was hij al op verschillende muziekscholen werkzaam als gitaardocent. Na de studie nam de eigen lespraktijk steeds meer vorm. Met Gitaarschool Dordrecht biedt hij nu wekelijks aan zo’n 50 studenten les.

Visie

Tijdens het lesgeven staat voor Gert-Jan naast plezier en progressie maken 1 ding voorop: het overbrengen van de passie voor muziek. Dit doet hij door de les zoveel mogelijk in te richten naar de wensen van de leerling. Wil je jazz spelen? Dan spelen we jazz. Wil je heavy metal spelen? Dan spelen we heavy metal! Op deze manier sluiten de lessen zelfs bij een beginner al heel snel goed aan bij de eigen muzikale voorkeur. Uiteraard blijft de technische & theoretische onderbouwing waar nodig en gewenst niet achterwege. In de les is er onder andere de mogelijkheid om;

  • Mee te spelen met backingtracks
  • Te experimenteren met sounds, gitaren en pedalen
  • Te werken uit verschillende lesboeken
  • Multitrack opnames te maken

 

Over mij

Naast het lesgeven aan alle leeftijden (tussen de 5 en 83!) staat Gert-Jan met verschillende bands en acts ook zo’n 80 keer per jaar op het podium. Zijn eigen rockband Life’s Electric werd in 2016 tot 3FM Serious Talent uitgeroepen en was regelmatig op nationale radio te horen. Tegenwoordig is hij vaak op de buhne te vinden met Abba Fever, Mike’s Pianoshow, Act on Demand en akoestische duo’s en fungeert hij regelmatig als sessiemuzikant in de studio of als ”side-man” bij verschillende artiesten.

Enthousiast? Vraag een gratis proefles aan!